Tilgjengelig nå

Iselin Mjelde Bergesen

Grafisk designer
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
700
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
4
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

Adobe XD

Adobe After Effects

Kategorier
Grafisk designer
Designer
UX designer
Interaksjonsdesigner
Webdesigner
Illustratør

Kort om Iselin

Jeg har en bachelorgrad i grafisk design fra Westerdals Oslo ACT og to års erfaring som nyhetsgrafiker hos NRK. I tillegg har jeg tilegnet meg dekkende kunnskap og bred erfaring innen grafisk design som frilanser. Jeg interesserer meg for alt fra interaksjonsdesign, til visuell identitet, typografi, redaksjonelt design, animasjon, illustrasjon og ikke minst digitalt design.

Min styrke ligger i å utvikle gode digitale brukeropplevelser og å designe med fokus på brukerne og funksjonalitet. Jeg er opptatt av å finne den beste helhetlige løsningen for hvert prosjekt, og å utvikle gode konsepter som gjenspeiles i det visuelle uttrykket.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Iselin
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.