Tilgjengelig nå

Isabella Lütken

Front-end utvikler med fokus på App-developement
Oslo
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
400
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
1
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Java

Swift

SQL

UX design

Agile Development

Design Thinking

HTML

CSS

Kategorier
App-utvikler
iPhone utvikler
Front end-utvikler
IT konsulent

Kort om Isabella

Jeg fullfører min master i IT og Business i September 2019, og har erfaring med Java, SQL og Swift. Jeg har laget enkle applikasjoner for IOS i X-code med Swift. Jeg ønsker å utvikle mine ferdigheter og kan tenke meg å jobbe fulltid med utvikling etter endt studie. Jeg har en bachelor-grad fra BI i entreprenørskap og økonomi, noe som gjør at jeg har utviklet en business-mind, hvilket kommer godt med når man skal produsere produkter som skal bidra til profitt for bedrifter.
Jeg har gjort flere design-prosjekter i løpet av masteren min der brukere har blitt involvert gjennom hele design prosessen, og har mye fokus på brukervennlighet når jeg designer.
Jeg er legger mye arbeid i de prosjektene jeg velger å ta på meg, noe som demonstreres med mitt A-snitt fra både bachelor og master.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Isabella
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.