Tilgjengelig nå

Ingrid Reigstad

Grafisk designer og fotograf
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
400
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Fotografi

Grafisk design

Konseptutvikling

Innholdsproduksjon

Kategorier
Grafisk designer
Fotograf

Kort om Ingrid

Hei, mitt navn er Ingrid Reigstad! Jeg er en 24 år gammel fotograf og grafisk designer og jeg har erfaring som assistent hos PYLOT Magazine og The Protagonist Magazine. Jeg har en bachelor i Fashion Photography fra Falmouth University og har journalistisk bakgrunn fra kulturprogrammet Skumma Kultur på Radio Nova. Jeg er selvlært grafisk designer og trives best når jeg får jobbe på tvers av medier og teknikker. Jeg er også veldig glad i konseptutvikling i tillegg til at jeg skriver diverse tekster i ny og ned.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Ingrid
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.