Tilgjengelig nå

Henrik Park

SEO-konsulent
Ås
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
800
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

SEO

Søkemotoroptimalisering

CRO

Konverteringsoptimalisering

Java

Innholdsproduksjon

Seo-innholdsproduksjon

CSS

Html5

C++

Wordpress

Woocommerce

Ecommerce

Kategorier
Seo ekspert
SEO konsulent

Kort om Henrik

Som SEO-konsulent ønsker jeg å jobbe med noe som er en utfordring, jeg ønsker spesielt å jobbe med veletablerte bedrifter som ikke har markedsdominans.  SEO er mitt favorittspill og Google er dommeren, den følelsen av å ta en bedrift fra bunn til toppen er hva jeg brenner for.

Jeg har jobbet med SEO innenfor en av Internet tøffeste bransjer som er netthotellselskaper, der PPC ligger som regel på 100kr+.  Jeg hjulpet Host1 fra bunn til nær topp og økt deres synlighet med over 1400%. Nå rangerer Host1 i top 10 på mange viktige norske og internasjonale søkeord.

Litt om meg: Jeg heter Henrik Park og driver Marketin SEO-byrå. Jeg er 22 år og har vært interessert i markedsføring så lenge jeg kan huske. Jeg ønsker å bygge et solid og godt rykte innenfor markedsføringbransjen samtidig som en skryteverdig portefølje med unike resultater.

Vil du at deres prosjekt skal bli en del av min skryteverdige portefølje?

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Henrik
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.