Tilgjengelig nå

Hedda Elizabeth Gray Lægreid

Tekstforfatter
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
700
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

DIGAS

Innholdsproduksjon

Photoshop

SoMe

Podcast

Film

Kategorier
Tekstforfatter
Innholdsprodusent

Kort om Hedda

Jeg jobber frilans som tekstforfatter (og skuespiller), og har bred erfaring og kunnskap innen feltet. Jeg har jobbet redaksjonelt - i NRK P2 som produsent, klipper og SOME-ansvarlig for radioprogrammet "Sommer i P2", har laget innhold og reklame for henholdsvis TRY og Geelmuyden Kiese. Som praktikant hos TRY i en kort periode i november 2017, og på oppdrag for Geelmuyden Kiese i januar - mars 2018.

Jeg er kvikk, morsom og skriver godt. Gjør aldri noe halvveis, er nøye - men effektiv.

I tillegg til å produsere innhold selv, har jeg god erfaring med å jobbe i grupper, og i tette samarbeid. Jeg har laget film, sketsjer og lyd (podcast, radiosnutter etc) som eksamensoppgaver, samt på fritiden til ulike konkurranser og prosjekt.

For tiden jobber jeg både med innhold til salg og rebranding, med humor og skriver et teatermanus for en forestilling som skal settes opp i juli i sommer.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Hedda
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.