Tilgjengelig nå

Harald Westre

Spesialist på SEO og CRO
Oslo
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
0
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
8
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

SEO

CRO

Analyse

Webanalyse

Strategi

Leadgenerering

Merkevarebygging

Markedskommunikasjon

Opplæring og kursing

Kategorier
Seo ekspert
SEO konsulent
Digital markedsfører
Markedsfører

Kort om Harald

Jeg har jobbet med flere av landets største merkevarer. Som kompetanseperson så ser jeg helheltig på situasjonen med tanke på hvilke mål bedriftene har og hvordan vi skal løse problemet på best mulig måte for å nå målene. Jeg har analytisk og strategisk tilnærming til alt jeg gjør for at kundene skal få best mulig resultater,

Jeg lever av og for suksesshistorier. Mine kunders nettsider skal bli bedre maskiner for å tjene penger og bygge merkevarer bedre med min hjelp.

Jeg bygger min virksomhet ved å være resultatfokusert, ærlig og omsorgsfull. Investeringen i å bruke meg skal ha en god avkastning for kundene.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Harald
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.