Tilgjengelig nå

Hanne Årsnes

Grafisk designer
Ålesund
Heltid eller deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
1200
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
8
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Indesign

Illustrator

Kategorier
Grafisk designer
Designer
Webdesigner

Kort om Hanne

Jeg er frilans grafisk designer med lang erfaring fra byråer i Oslo og New York. Jeg har jobbet med kunder som Bertel O. Steen, Den norske Helsingforskomité, Avinor, Oslo Lufthavn, Norsirk, Høyskolen Kristiania, Infinitum, Aker Brygge, Arbeidstilsynet og Paleet. I New York jobbet jeg for Vs. Magazine hvor det var stort fokus på layout design, men også SoMe og nyhetsbrev.

Jeg ønsker å jobbe med idé og konseptutvikling, identitet og logodesign, årsrapporter, magasiner, kampanjer og nettsider.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Hanne
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.