Tilgjengelig nå

Hanna Kanon Klingberg

Tekstforfatter og frilansjournalist
Oslo
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
750
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
8
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Norsk - Engelsk

Adobe Audition

Digas

Photoshop

Office

Google Drive m.m.

Kategorier
Tekstforfatter
Frilansjournalist
Journalist
Skribent
Freelance skribent
Innholdsprodusent

Kort om Hanna

Har bred erfaring fra TV og radio og har skrevet for blant annet Senkveld, Praktisk info med Jon Almaas, Typisk deg med Petter Schjerven, P3 sjekker ut, Hallo i uken, Juntafil, Lørdagsliv og Radio Buvik. Er spesielt glad i infotainment: å lage morsom underholdning av (tørre) fakta.
Kan også klippe radio/podkast, er en racer på research og gjestebooking, og har både reporter- og skuespillererfaring. Har mastergrad i broadcast journalism fra Columbia University i NYC og bachelorgrader i markedsføring og teater.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Hanna
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.