Tilgjengelig nå

Gerhard Øpsen

Grafisk designer
Roma, Italia
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
600
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
6
år
Kontakt for oppdrag
Prosjektet vil ikke starte før du har godtatt tilbudet fra flexer
Verifisert
Ferdigheter

Illustrator

Lightroom

Photoshop

After Effects

InDesign

Wordpress

Squarespace

Kategorier
Grafisk designer
Designer
UX designer
Webdesigner

Kort om Gerhard

Startet med grafisk design i 2013, har siden det studert grafisk design ved videregående i 3 år, og deretter fra 2016 til 2018 har jeg studert grafisk design ved Høyskolen Kristiania i Bergen. Er i dag utdannet grafisk designer, har totalt seks års erfaring med grafisk design, og kan tilby mye. For øyeblikket bor jeg delvis i Roma, og Bergen – men er åpen for all slags oppdrag.

Gerhard vant en internasjonal designkonkurranse for beste portefølje, for følgende portefølje: behance.net/tzercarnt. Konkurransen ble arrangert av NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) som har hovedsete i Milano.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Kontakt flexer for å få tilsendt full CV
Kontakt for oppdrag
Kontakt
Gerhard
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.