Tilgjengelig nå

Georg Gundersen Lelienhof

Prosjektleder med fornybar energy bakgrunn
Oslo
Heltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1200
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

AutoCAD

Microsoft Project

Revit

SolidWorks

HOMER

Latex

Microsoft Office

ANSYS PDCA+A3

ADKAR Model

Lean

Six Sigma

PESTLE

SWOT

SCOR Model

PRINCE2

JIT

Kategorier
IT prosjektleder

Kort om Georg

Varierende teknikker for å løse kundens behov og sørge for å produsere produkter med høy kvalitet i alle ledd har stått sentralt under studiet. Riktig planlegging i forhold til ressurser og økonomi og ikke minst oversiktlig fremdriftsplan er viktige faktorer for økning av bedriftens verdi.

Jeg er svært interessert i mulighetene som ny teknologi og teknikker kan gi for å forbedre måtene vi arbeider på, og denne interessen kan komme til nytte i arbeidet med utforske hvordan man skaper verdifulle og lønnsomme kundeopplevelser. Jeg er selvmotivert og i stand til å jobbe effektivt på eget initiativ. Jeg sørger for å styre prosjekter for å oppnå kvalitet, budsjett og tidsskjema.

Dermed ønsker jeg å jobber med planlegging av prosjekter i forhold til kvalitet, tid, budsjett og ikke  minst bemanning og kommunikasjons styring. Lean og six sigma teknikker er også viktige arbeidsmekansimer for meg.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Georg
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.