Tilgjengelig nå

Frode Rønning

Prosjekt / Prosess / Endringsledelse
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1300
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
23
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Prosjektledelse

Prosessforbedring

Gevinstrealisering

Strategiutvikling

Porteføljestyring

Virksomhetsarkitektur

Kategorier
IT leder
Prosjektleder
IT prosjektleder
Teamleder

Kort om Frode

Frode er en særdeles dyktig prosjekt-/endringsleder. Han har arbeidet med IT i over 23 år, og har lang og bred erfaring fra ulike IT-prosjekter, både i privat og offentlig sektor. Han har meget god kjennskap til bruksområder så vel som produkter. Frode er grundig, handlekraftig, empatisk og har meget gode kommunikasjons-evner.
Hans styrke er å realisere gevinster gjennom samspill i komplekse prosjekter der alle til slutt føler seg som vinnere.

Prosjektledelse, Prosessforbedring, Gevinstrealisering, Strategiutvikling, Porteføljestyring, Virksomhetsarkitektur, Endringsledelse, Kravspesifisering, Business case, IT-drift og driftsprosesser, Workshopfasilitering, Behovsanalyse, Informasjonssikkerhet, Risikostyring, Prosessledelse, Kvalitetssikring, Effektivisering, Teknisk prosjektledelse, Estimeringsteknikker, Prosesskartlegging, Gevinstestimering, Kost/nytte-analyse, IT-governance, Møteledelse, Compliance

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Frode
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.