Tilgjengelig nå

Frederik Finnes

PR- og kommunikasjons-rådgiver
Oslo
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1400
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
20
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Profesjonell skribent (norsk og engelsk)

WordPress

Google Analytics

SEO

LinkedIn

Facebook for firmaer

Kategorier
Prosjektleder
IT leder
Mediekonsulent
Journalist

Kort om Frederik

Allsidig og dedikert kommunikatør med bred erfaring som PR-rådgiver og nyhets- og fagjournalist, blant annet for NRK. Jeg har startet og drevet to PR-byråer, og har vært kommunikasjonsrådgiver for flere store internasjonale selskaper og organisasjoner. Lang erfaring i å levere strategiske og operative kommunikasjons- og markedstjenester, så som kommunikasjonsstrategier og -planer, pressemeldinger, krisebistand, mediehåndtering, SoMe-håndtering, medietrening, content/kronikker, markedsplaner og ulike arrangementer. Har bidratt til flere tusen medieoppslag i norsk og internasjonal presse.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Frederik
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.