Tilgjengelig nå

Franz Schiassi

Ledelseskonsulent i operasjonell forbedring, eks-Big4
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
700
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
10
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Excel modellering

Lean

Operational excellence

Business analysis

Kategorier
Excel konsulent
Prosjektleder
Økonomikonsulent
Teamleder

Kort om Franz

Jeg er en MSc-utdannet fagarbeider med mer enn ti års erfaring innen ledelsesrådgivning gjennom prosjektarbeid som leverer endring til forretningsdrift. Min erfaring dekker både tjenestesektoren (helsetjenester, banktjenester, forsikring og offentlig sektor) og industri (produksjon, bilbransjen).

Jeg er ryddig, hardtarbeidende og dyktig i kvantitativ analyse. I tillegg har jeg også gjennom arbeid på ni ulike steder rundt i Europa utviklet sterke relasjons- og engasjementsferdigheter sammen med et bredt spekter av fagpersoner som sykepleiere, IT-ingeniører, spesialister på leveransenettverk, fabrikkledere, biomedisinske forskere og HR-ledere.

Etter tre år ved Deloitte i London, om lag ett år ved Celerant Consulting Nordic i Oslo, og ytterligere seks år som frilanskonsulent, er jeg nå klar for å komme tilbake til Norge med tverrfaglig internasjonal erfaring, og med et nivå på bokmål som er tilfredsstillende i forretningsøyemed.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Franz
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.