Tilgjengelig nå

Emma Ward

Grafisk designer
Stavanger
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
650
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2 år
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Illustrator

Photoshop

XD

Sketch

InDesign

Premiere Pro

After Effects

Lightroom

Kategorier
Grafisk designer
Designer
Webdesigner

Kort om Emma

Jeg er en grafisk designer med bachelor i Mediedesign fra Høgskulen i Volda, hvor jeg tok et semester i Brisbane, Australia. I løpet av studiene mine jobbet jeg som frilans grafisk designer og var jeg på praksis hos Overhaus og ANTI (A New Type of Interference). Nå jobber jeg i et designbyrå og tar på meg prosjekter på fritiden. Jeg har jobbet med kunder som Altibox, Stavanger Kommune, Petoro og PWC. Jeg gjør det meste innen digital og tradisjonell design.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Emma
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.