Tilgjengelig nå

Emilie Stokseth Rætta

Kommunikasjonsrådgiver
Oslo
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
300
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
1
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Indesign

Premiere

Illustrator

Wordpress

Sosiale medier

Kategorier
Some ansvarlig
Innholdsprodusent
Journalist
Tekstforfatter

Kort om Emilie

Jeg jobber deltid som frilans, og tar på meg oppdrag innen journalistikk, design og innholdsproduksjon. Jeg har utdanning innen medievitenskap, kommunikasjon og grafisk design fra Høgskulen i Volda og Universitetet i Agder.
Jeg har jobbet som journalist for lokalavisen Synste Møre, og jeg jobber med grafisk design, audiovisuell historiefortelling, promotering i sosiale medier, idé og konseptutvikling i Medieavdelingen hos Det Norske Studentersamfund ved Chateau Neuf.  
Jeg kan levere feature-reportasjer, informasjonsmateriell som magasin, brosjyrer og plakater, samt profilere bedriften i sosiale medier. Jeg ønsker også å jobbe med foto, videoproduksjon og web-design.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Emilie
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.