Tilgjengelig nå

Emil Filip Skallevold

Digital Markedsfører m. fokus på Facebook, Snapchat og Instagram
Nøtterøy
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1000
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Facebook Ads

Snapchat Ads

Instagram Ads

Funnels

Salgstrakter

Personal Branding

Konsultering

Kategorier
Some ansvarlig
Markedsfører
Digital markedsfører

Kort om Emil

**La meg stjele tiden din i 2 minutter. Du vil ikke angre.**

Jeg har drevet med digital markedsføring siden slutten av 2016. Med et fokus rettet mot Facebook annonsering, har jeg jobbet med alt fra eiendomsmeglere til nettbutikker. Fokusert hovedsakelig på konverteringsoptimaliserte annonser. Hva er vitsen med annonser om de ikke konverterer?

Ikke nok med det, men har også erfaring fra andre type kampanjer. Lead Generation, CPA offers, Dropshipping og Print On Demand for å nevne noe. Jeg konsulterer dere gjerne om det heller er interessant.

Akkurat lært meg Snapchat annonser i tillegg (det er en gullgruve om det utnyttes riktig!), og vil si jeg kan kjøre det også. Google går også greit, men er ikke mitt sterkeste område.

Andre ferdigheter involverer Personal Branding (bygge seg selv opp som merkevare ved å bruke sosiale medier), lage salgstrakter (funnels) og å gro sosiale medier profiler.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Emil
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.