Ledig om 1-3 mnd

Emely Hansen

Journalist
Halden
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
250
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Tekst

Fotografi

Sosiale medier

Markedsføring

Research

Kategorier
Journalist
Frilansjournalist
Tekstforfatter

Kort om Emely

Jeg er ei arbeidsom jente som brenner for å få ut budskap på en kreativ og digital måte. Liker hverdager hvor jeg kan bruke sosiale medier som arbeidsverktøy. Jeg har redaksjonell erfaring fra lokalavis, og er derfor en typisk allround-journalist. Jeg liker å ha ansvar, og har derfor, i flere anledninger, fått hovedansvar for nettdekninger av store festivaler og lignende. I tillegg har jeg erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Sarpsborg kommune hvor arbeidsoppgavene mine var å produsere video for deres sosiale medier-kanaler.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Emely
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.