Tilgjengelig nå

Elin Andrea Ahlkvist

Sosiale medier-konsulent
Slemmestad
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
750
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
4
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Instagram

Facebook

Snapchat

Influencer

Kategorier
Some ansvarlig

Kort om Elin

Hei! Mitt navn er Elin, jeg bor i Bødalen rett ved Slemmestad og er en dedikert og kreativ person. Jeg tilbyr strategiske tjenester innenfor sosiale medier, der Instagram er min spesialitet. Mitt hovedfokus er å optimalisere bedriftens tilstedeværelse på de ulike plattformene, slik at man igjen ser resultater i form av økt synlighet og konvertering til salg.

Bedrifters tilstedeværelse på sosiale medier er en økende nødvendighet, ikke bare vil en slik satsing resultere i økt kjennskap og salg, men også skape en dypere kontakt med potensielle kunder som igjen resulterer i lojalitet.

Noen av mine tjenester inkluderer men er ikke begrenset til: strategisk planlegging med bedrift, administrasjon av bedriftens sosiale kanaler, fremdrive innhold, skape innhold (kan også inkludere bilder/video tilpasset some), influencer arbeid, en totalpakke som kan tilpasses og skreddersys etter den enkeltes bedrifts ønsker.

Noen av mine nåværende kunder:
Rørkjøp
Norfloor Fliser
Korsbakken Trading

Opplært via Social Media Marketing World i San Diego
Holder meg oppdatert via kursing og samfunn
Driftet sosiale plattformer for bedrifter i over 3 år
Bakgrunn med salg og service

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Elin
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.