Tilgjengelig nå

Eirik Stub Mo

Front-end utvikler med fokus på Angular
Trondheim
Heltid eller deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
200
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Javascript

Angular

CSS

HTML

C#

.NET

Java

SQL

Kategorier
Front end-utvikler
Webutvikler
IT konsulent

Kort om Eirik

Jeg er en frontendutvikler som har bransjeerfaring med å bygge nettsider og webapplikasjoner for eiendomsmeglere. Jeg har spesialistert meg i Angular og har yrkeserfaring med å jobbe med nevnte Angular samt SQL, C# og JavaScript.
Jeg er på utkikk etter prosjekter hvor jeg kan jobbe tett med både kunde og sluttbruker for en rask og effektiv feedback loop slik at man kan iterere og forbedre produktet. Jeg er ønsker å jobbe med ny teknologi og fortsette å forbedre ferdighetene mine.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Eirik
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.