Tilgjengelig nå

Eilif Johansen

Digital forretningsutvikler
Oslo
Deltid
Remote eller i kundes lokale
Indikativ pris
750
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
5
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Rådgiving

Markedsføring

WordPress

Woocommerce

Google Analytics

Kategorier
Analytiker
Digital markedsfører
Markedsfører
Wordpress utvikler

Kort om Eilif

Eilif er et digitalt hode som brenner for brukersentrert utvikling og innovasjon. Han har gjennomført kurs og sertifiseringer innenfor digital markedsføring og bidratt med støtte, analyse og utvikling til flere av selskapene i Agera Venture AS porteføljeselskaper, herunder Up Norway, Sponz og CarePacks.

Eilif har i tillegg arbeidserfaring som selvstendig næringsdrivende der han har bidratt med digital rådgiving og markedsføring til en rekke små og store bedrifter, deriblant Berg-Hansen.

Eilif tror på bærekraftige løsninger som handler om mennesker, teknologi og miljø, og trives i roller der han har ansvar for konseptutvikling, forbedring av eksisterende løsninger og utvikling av ny funksjonalitet. Her kommer hans utdanning bachelor i webutvikling til god anvendelse.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Eilif
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.