Tilgjengelig nå

Danna Adler

Grafisk designer og fotoentusiast
Porsgrunn
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
900
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
11
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Adobe Photoshop

Illustrator

Indesign

iMovie

iPhone: Inshot (video)

Webdesign

Wordpress

Kategorier
Grafisk designer
Fotograf

Kort om Danna

Jeg har flere års erfaring med alt innenfor grafisk design, oppsett av trykksaker, reklame, trykk på tøy, annonser, digitalisering av dokumenter/tegninger, logodesign. Jeg har også operert maskiner på trykkeri og vet hvordan trykkmetode fungerer og hva slags papirkvaliteter som finnes.
Har jobbet 4 år i fotobransjen, holdt kurs i fotografering og speilrefleks, samt stor interesse for å gi god kundeservice.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Danna
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.