Tilgjengelig nå

Daniel Nordvik

Markedsfører
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1250
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
4
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Digital markedsføring

PR- og markedskommunikasjon

Markedsføring

Annonsering

Innholdsproduksjon

Analyser- og statistikk

Strategiske medie

Marked og kommunikasjonsplaner

Kategorier
Markedsfører
Digital markedsfører

Kort om Daniel

Personlig setter jeg stor pris på varierte oppdrag som operer med forskjellige elementer for å oppnå ønsket resultat, Spesielt underbevisste virkemidler i kommunikasjon og hvordan man bruker dette for å oppnå et positivt image. I tillegg til områder som dekker alt fra praktisk til digital markedsføring er jeg godt kjent med SoMe, annonsering i digitale flater, salgsteknikker, forretningsstrategier, kommunikasjon- og markedsplaner, redigering- og korrigering, google verktøy og kampanjeledelse mm. Dette, i tillegg til innholdsproduksjonserfaring har gjort meg godt vant med høyt tempo og mange baller i luften på en gang. Jeg sitter med erfaring som rådgiver i byrå, markedsfører for kunder og digital markedsfører som konsulent. Jeg er også over gjennomsnittlig interessert i innovativ kvalitet, noe som gjør at jeg er sikker på at jeg vil kvalitetssikre mulige roller. Skyr heller ikke analyser- og statistikk, noe jeg anser å være en viktig og essensiel del av arbeidet for å oppnå ønsket resultat. Det foretrekkes og tilknytte forskjellige segmenteringer opp mot en reel plan som muliggjør for potensiell vekst. Min verdi er at jeg ønsker å spesifisere så nøyaktig som mulig hva en interessent i b2c/b2b-form «tenker, føler, ser og opplever» i løpet av en dag, slik at jeg kan tilspisse den ordinære/digitale kommunikasjonsstrategien i riktig retning.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Daniel
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.