Tilgjengelig nå

Charlotte Karlsen

Journalist og kommunikatør
Oslo
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
600
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
12
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Google analytics

SAXO

Wordpress

Saxo m/Fotostation

Quark

InCopy

InDesign

Lightroom

Illustrator

FinalCut

NewsPilot

CMS

Escenic

Facebook Business manager

Google AdWords

Kategorier
Innholdsprodusent
Digital markedsfører
Art director

Kort om Charlotte

Jeg startet min journalistkarriere som 16-åring og har siden jobbet som journalist i regionale og nasjonale aviser innen nyhet, sport, kultur, reportasje og content marketing ink. nett- og kveldsturnus. Jeg har de siste årene jobbet fulltid med kommunikasjon, PR og markedsføring i en mellomstor privat bedrift. Jeg bruker sosiale medier aktivt både privat og i jobbsammenheng og er vant med å jobbe strategisk og analytisk med innhold produsert for å spres i mediene. Samtidig  har jeg bred erfaring med å skrive kortere artikler og lengre reportasjer innenfor et bredt spekter av temaer. Mine fagfelter og tilleggsutdannelser er innenfor trening, folkehelse og ernæring, og jeg har jobbet mye med politikk bl.a. i Aftenposten Osloby. Det er det å snakke med mennesker og videreformidle deres historier som er min store passion, sammen med det å få produktet til å være visuelt tiltalende.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Charlotte
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.