Tilgjengelig nå

Celine Jørgensen

Videografer
NØTTERØY
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
600
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe After Effects

Adobe Media Encoder

Kategorier
Innholdsprodusent

Kort om Celine

Jeg jobber hovedsakelig med promotering og tutorial videoer, men er alltids ivrig til å utvide og utforske nye horisonter. Jeg har jobbet et år i Oslo hos We Are Live og flyttet deretter til Barcelona der jeg har jobbet hos ReviewPro. Jeg har en bachelor i grafisk design og har jobbet i det kreative feltet hele karrieren min. Utstyret jeg bruker under oppdrag og filming er Olympus Mark iii kamera og DJI Mavic Air Drone.

Jeg ønsker å jobbe med kreasjon, filming og redigering av videoer, men kan også tilby design av grafisk materiale som skulle trengs.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Celine
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.