Ledig om 12+ mnd

Carl-Henrik Wolf Lund

Prosjektleder og rådgiver
Oslo
Heltid
Ønsker å jobbe hos kunde
Indikativ pris
0
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
14
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Transformasjon

Produktutvikling

Endringsledelse

Lean

Smidig metodikk

Kategorier
IT konsulent
Finansanalytiker
Produkteier
IT prosjektleder
Prosjektleder

Kort om Carl-Henrik

Rådgiver og prosjektleder med over 14 års erfaring som konsulent fra både privat og offentlig sektor. Carl-Henrik har bakgrunn som utvikler, IT-arkitekt og teknisk prosjektleder og har de siste årene jobbet som rådgiver og prosjektleder for noen av Norges største selskaper hovedsakelig med prosjekter innenfor digitalisering og innovasjon. Har erfaring fra å lede større digitale transformasjoner, ulike typer IT-anskaffelser, utviklings- og implementasjonsprosjekter, digital produktutvikling og teknologidrevne endringer. Erfaring med å ta prosjekter fra strategisk nivå, gjennom behov og spesifikasjon og til ferdig implementert løsning. Trives godt som bindeledd mellom teknologi og forretning. Har lang erfaring med lean og smidig metodikk og hands-on erfaring med kundedrevet forretningsutvikling.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Carl-Henrik
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.