Ledig om 6-12 mnd

Camilla Therese Hansen

Designer
Bergen
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1100
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
22
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

HTML

CSS

SCSS

Bootstrap

InDesign

Illustrator

Photoshop

After Effects

XD

UX

UI

Konseptutvikling

Interaksjonsdesign

Illustrasjon

Grafikk

Design Thinking

Kategorier
Designer
Grafisk designer
Interaksjonsdesigner
UX designer
Grafiker

Kort om Camilla

Mine områder:

UX-design: Er opptatt av at interaksjonsdesignet skal være brukervennlig og visuelt tiltrekkende, og har kunnskap om hvordan bedrifter kan skape gode webløsninger, som gir resultater, gjennom brukerinvolvering og det å ha en plan for innholdet.

Prosjektarbeid: God på strategi og struktur innenfor prosjektarbeid. Flink til å sortere arbeidsoppgaver i de ulike fasene og prioritere for riktig fremdrift. Har erfaring med store og komplekse prosjekter.

Ledelse: Jeg har en bachelor of management fra BI. Siste året skrev jeg en oppgave om hvordan ledere kan legge til rette for design, og hvilke betingelser som er gunstig for kreativitet og innovasjon.

Design: Er faglig meget sterk når det kommer til design. Er kresen og det er viktig for meg at løsningene er tiltrekkende. Har blikk for typografi, illustrasjon og logo-design/ikon-design.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Camilla
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.