Tilgjengelig nå

Camilla Jørgensen Ruud

Grafisk designer
Fredrikstad
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
250
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Illustrator

InDesign

PremierePro

AfterEffects

Kategorier
Grafisk designer

Kort om Camilla

Jeg er en nyutdannet grafisk designer med to årig fagskoleutdanning hos Noroff fagskole og en brennende interesse for branding, marketing og utvikling av visuelle uttrykk. Jeg er egentlig utdannet språklærer med undervisningskompetanse i japansk, koreansk, engelsk og fransk, og har på mine mange reiser blitt inspirert meg til å tenkte utenfor boksen - også når det gjelder design. Jeg er kreativ, opptatt av godt samarbeid og god kommunikasjon, og entusiastisk.

Selv om jeg er nyutdannet har jeg hatt ansvar for å utvikle og promotere den grafiske profilen og merkevaren Omona, et koreansk kulturarrangement i Oslo, over nå totalt 6 år, og logo og annet materiale for Frederik II VGS, her inkludert korte videosnutter.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Camilla
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.