Tilgjengelig nå

Bendik Kristiansen

Grafisk designer
Trondheim
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
900
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
8
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Adobe InDesign

Adobe Illustrator

Adobe Photoshop

Sketch

UI

Adobe Premiere

Webdesign

Visuelle identiteter

Trykkdesign

Digital design

Typografi

Invision

Kategorier
Grafisk designer
Designer
Webdesigner

Kort om Bendik

Jeg har en bachelorgrad i grafisk design fra Høyskolen Kristiania, og tre års erfaring som designer og innholdsprodusent i oppstartsbedriften fácil som utvikler en app for hoteller og deres gjester. I tillegg til studier og jobb har jeg vært frivillig i 3 år som grafisk designer for den internasjonale studentfestivalen i Trondheim (ISFiT), hvor jeg har utviklet identitetssystemet for festivalen i 2019.

Mitt fokus ligger på å utvikle gode visuelle identiteter og typografi, samt gode digitale brukeropplevelser for ulike plattformer. Jeg har også mye erfaring fra redaksjonelt design, webdesign, og illustrering.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Bendik
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.