Tilgjengelig nå

Bendik Eriksen

Skribent, redaktør og oversetter
Oslo
Heltid / deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
650
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2,5
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

SEO

Blogg

Oversettelse

Journalistikk

Reklame

Markedsføring

Redigering

Kategorier
Innholdsprodusent
Seo ekspert
SEO konsulent
Skribent
Tekstforfatter
Freelance skribent

Kort om Bendik

I dag jobber jeg som tekstforfatter og redaktør i samarbeid med flere internasjonale byråer, i tillegg til å gjøre kommunikasjonsarbeid for det norske firmaet Prospecta. Jeg har kjennskap til SEO og solid erfaring med skriving og redigering av online innhold. Jeg kan derfor fungere både som skribent, redaktør, korrekturleser, kommunikasjonskonsulent og oversetter.

Jeg gjør jevnlig oversettelsesarbeid for et par utvalgte oversettelsesbyråer og oversetter også undertekster til filmer og TV-serier for en av de største strømmetjenestene i verden.  Jeg har oversatt tekster om en lang rekke ulike temaer, deriblant teknisk innhold, reising, finans, politikk, journalistikk og reklame.

Jeg har også oversatt litterære verk, deriblant en diktsamling av Milena Rampoldi fra tysk/engelsk til norsk for utgivelse gjennom Epubli og romanen «Kjeaasen», skrevet av Arne Fronsdal, fra engelsk til norsk.

Jeg er født og oppvokst i Norge, er flytende i engelsk og er avansert i tysk (tilsvarende C2). Jeg oversetter dermed fra både tysk og engelsk. Min språkutdannelse og erfaring med oversettelsesarbeid har gitt meg god erfaring hva angår oversettelser og en god forståelse for lingvistikk.

Gjennom mitt frilansarbeid som kommunikasjonskonsulent, tekstforfatter og redaktør er jeg blitt vant til å håndtere tidsfrister, kommentarer og forslag fra klienter og samarbeidspartnere.

Jeg er kreativ, selvdreven og hardtarbeidende.

Jeg jobber i dag gjennom mitt selskap Writbeat AS - se www.writbeat.com for mer informasjon.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Bendik
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.