Ledig om 1-3 mnd

Anna Miczka

UX/UI-designer
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1100
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
4
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Digital design

Visuell design

Interaksjonsdesign

Illustrasjon

Brukertesting

UI

UX

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

Adobe Photoshop

Kategorier
Interaksjonsdesigner
UX designer
Grafisk designer
Designer
Webdesigner

Kort om Anna

Jeg er en løsningsorientert UX/UI-designer med 4 års erfaring i bransjen. I portofolioen min har jeg alt fra apper til animasjonsvideoer. Jeg sikrer at løsningene mine blir kundeorienterte og brukervennlige igjennom brukertesting. Underveis i prosessen fokuserer jeg også på å kommunisere godt med utviklere og oppdragsgivere. Grafisk design og illustrasjon er alltid med på å inspirere det jeg designer. Det er min lidenskap!


I det siste har jeg jobbet med:

UX/UI-designer for et større norsk forsikringsselskap (igjennom konsulentselskap). Jeg jobbet med interaksjonsdesign og visuell design av et prosjektstyringsverktøy. Jeg visualiseringer som kunne gi prosjektledere oversikt over statuser på mange prosjekter samtidig, og brukertestet disse kontinuerlig. Når applikasjonen ble lansert, lagde jeg en veiledning av applikasjonen i form av eLæring og nettside.

UX/UI-designer for Pensjonstrygden for Sjømenn (igjennom konsulentselskap). Jeg forenklet pensjonssøkeprosessen for medlemmene i ordningen. Medlemsportalen hadde skjult informasjon og funksjonalitet som måtte gjøres synlig. Resultatet ble en søknadsprosess med færre steg, et visuelt tydelig dashboard og andre grafiske komponenter som hjalp brukeren med de viktigste oppgavene.

Visuell designer/interaksjonsdesigner hos Gjensidige (igjennom konsulentselskap). Jeg forbedret kjøpsprosessene i Gjensidiges nettbutikk igjennom å lage nye grafiske elementer og nye sidemaler. Målet var å lose flere kunder igjennom kjøpsprosessene på en trygg måte. Det var også viktig å lage komponenter som matchet merkevaren og det eksisterende komponentbiblioteket.

UX/UI-designer for EVRY. Gjorde interaksjonsdesign av flere bankapplikasjoner, samt grafisk design, illustrasjon, animasjon og markedsføring av applikasjoner og plattformer.

Jeg har stor fleksibilitet med tanke på fremtidige arbeidsoppgaver, men ønsker gjerne at interaksjonsdesign, UI-design og brukertesting er en viktig komponent i jobben min.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Anna
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.