Tilgjengelig nå

Ann Kristin Pedersen

Grafisk designer / fotograf
Tønsberg
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
400
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Illustrator

InDesign

After Effects

HTML

CSS

Kategorier
Grafisk designer
Fotograf

Kort om Ann Kristin

Freelance grafisk designer (høyere fagskolegrad fra Noroff Fagskoler) ser nå etter nye oppdrag. Kjernekompetanse innen merkevarebygging, fotografi, redigering, layout, typografi, motion design og utarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell.

Jeg er kreativ, serviceinnstilt og jobber raskt og effektivt. Jeg brenner for designfaget og er opptatt av å lage god og virkningsfull visuell kommunikasjon.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Ann Kristin
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.