Tilgjengelig nå

Anette Lia

Kreativ, effektiv og profesjonell designer
Oslo
Heltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
800
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
18
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Illustrator

Photoshop

InDesign

Adobe XD

Powerpoint

Webdesign

UX

UI

Illustrasjon

Kategorier
Grafisk designer
Designer
Webdesigner
Art director

Kort om Anette

Jeg er en kreativ, effektiv og profesjonell designer med mange års erfaring fra de fleste typer designoppdrag. Arbeidserfaringen omfatter alt fra digitale flater til redaksjonell-, identitets- og eksponeringsdesign. Jeg har et godt kreativt blikk og skaper gjerne løsninger som kan overraske og engasjere. Faget er en stor interesse i livet mitt, noe jeg håper synes i mine visuelle løsninger. Jeg legger vekt på å få til et godt sammarbeid med kundene mine – for å oppnå en god arbeidsprosess og best mulig resultat.


Siste/relevante prosjekter

  • Frilanset for designavdelingen til DNB, hvor jeg bl.annet har designet store konferanser (Treasury Management Dagen 2018, Oil, Offshore & Shipping Conference 2018), Ringvirkningsrapporten, materiell til Spellemannsprisen og diverse markedsmateriell.
  • Frilanset for markedsavdelingen til Flokk (før Scandinavian Business Seating), hvor jeg har bl.annet designet årsrapporten, websidene og diverse markedsmateriell.
  • Boligprospekter med tilhørende identiteter for bl.annet Hellandskollen, Hestehagen, Hektner Park og Nesfjellet hyttegrend.
  • Gründer og medeier av OPP EN TRAPP (snekkerpakker for gutter og jenter). Et lite sideprosjekt med design av bl.annet produktene, identiteten, websiden, emballasje og bruksanvisninger.
  • Utvikling av identitet og web for nytt barnehagemagasin, Vetuva. Jeg hadde og ansvaret for designet av webben. (Jobbet for Tank)
  • Ansvaret for design og utvikling av designmal for magasinet Update, som førte til en identitetsutvikling for advokatkontoret WIKBORG REIN. (Jobbet for Tank)
CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Anette
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.