Ledig om 3-6 mnd

Alexander Hagen

Frontend utvikler med fokus på interaksjonsdesign
Oslo
Heltid / deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
850
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

UX

HTML

CSS

SCSS

WordPress

JavaScript

JQuery

React

Vue

Photoshop

Illustrator

Figma

Git

Scrum

Kategorier
Front end-utvikler
Systemutvikler
Java utvikler
Wordpress utvikler
IKT konsulent

Kort om Alexander

Faglig har jeg en 3-årig bachelor fra Westerdals Oslo ACT i Informasjonsteknologi, med spesialisering innen interaktivt design. Her vinklet jeg meg mot koderelaterte emner som C#/ASP.NET, JS, HTML og CSS. Etter utdannelsen har jeg jobbet i Adera AS i to år der jeg har fått erfaring fra prosjekter av varierende størrelse. Til daglig jobber jeg hovedsaklig med frontend utvikling, men også noe interaksjonsdesign og prototyping/skissering. Hovedtyngden ligger i HTML, CSS/SCSS og JavaScript. Den siste tiden har jeg også jobbet en del med rammeverk som React og Vue.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Alexander
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.