Tilgjengelig nå

Abdifatah Ali Bashi

Fullstackutvikler m. fokus på Spring Framework, React og React-native
Oslo
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
300
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Java

C#

React

Angular

React-native

Ionic

Android

Kategorier
App-utvikler
iPhone utvikler
Full stack-utvikler

Kort om Abdifatah

Jeg  studerer til dataingeniør ved OsloMet og ferdigstiller mine studier i juni 2019. Jeg har stor lidenskap for programmering, og er veldig glad i å dele min kunnskap med andre. Jeg har derfor jobbet som studentassistent i mange fag på skolen innen programmering, systemutvikling, databaser, algoritmer og matematikk. Ved siden av studiene har jeg hatt deltidsjobb som utvikler. Her har jeg deltatt i mange prosjekter, både frontend og backend. For tiden jobber på et mobilapplikasjonprosjekter der hovedteknologiene er React, React-Native, Android, Angular og Ionic. Tidligere har jeg god erfaring med backendprosjekter med blant annet Spring Framework, Spring Security og Hibernate og .NET.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Abdifatah
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.