Bedrift

Slik markedsførte Hyre fremtidens biltjeneste

Hyre lanserte sin bildelingstjeneste i 2018 og ønsket å fortelle om den til hele Norge. Les mer om hvordan de gikk frem her.


Hyre er en norsk bildelingstjeneste startet av åtte gründere sammen med Møller Mobility Group i 2017. Målet deres er å gjøre bildeling så enkelt og sømløst som mulig, og de fikk derfor med seg Møller Bil for å lage fremtidens bildelingstjeneste.


Siden oppstarten i 2017 har de gjennomført tusenvis av leieforhold og mottatt fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Mye av dette er takket være deres nøkkelløse tjeneste, men det handler også om hvordan selskapet har klart å fortelle om sitt produkt til aktuelle brukere.


Daglig leder Nils Petter Nordbø forteller oss litt om hvordan de gikk frem for å produsere innhold til å markedsføre tjenesten sin.

- Det vi ønsket var å formidle de gode historiene som skapes rundt en velfungerende bildelingstjeneste. Ikke bare liste opp fordeler og priser. For oss handlet dette om å gjøre hverdagen enklere for folk, og det ønsket vi å få frem i vår markedsføring.

Nils Petter Nordbø, daglig leder Hyre


Kvalitetsinnhold og fleksibilitet

For å få på plass disse historiene og relevant innhold til nettsider, sosiale medier og andre kanaler hadde Hyre behov for en innholdsprodusent som kunne bistå dem. Etter å ha vurdert både større byråer og å gjøre det selv, falt valget på en frilanser de fant og jobbet med via Flexify.


- For vår del var det to ting som var viktig da vi gjorde dette valget, sier Nils Petter. Det ene var at innholdet måtte leve opp til vår standard og virkelig formidle de følelsene vi ønsket. Det andre var at vi som oppstartsselskap ønsket å beholde en viss fleksibilitet i engasjementet. Noen måneder har vi mye behov, andre måneder mindre. Da passet det best å få inn en frilanser som kunne tilpasse seg oss.

Leter din bedrift etter dyktige folk?
Se gjennom profiler til tusenvis av frilansere og konsulenter i Norge.
Opprett bruker

Vurderte flere kandidater - fant den ene

Hyre så gjennom profiler fra Flexify, vurderte ulike kandidater og fant til slutt Sindre Aker, en frilansjournalist med relevant erfaring blant annet fra DNT.


- Sindre så ut til å være en perfekt match for vårt behov, noe som viste seg å stemme etter to hyggelige intervjurunder. Flexify tok hånd om kontrakter, noe som gav en ekstra trygghet om at oppdraget var i gode hender.


Sindre har siden høsten 2018 jobbet med innhold for Hyre, som du kan se eksempler på her:

https://www.hyre.no/artikler/KarolineLoland/

https://www.hyre.no/artikler/Jorgen/


Vi spurte også Sindre om hans erfaring med å komme inn som frilanser i Hyre.

- Jeg ble tatt veldig godt imot og har følt meg som en del av teamet fra første dag. Jeg har jobbet fra 5 til 40 timer i uken, noe som passer meg veldig bra. Å ha erfaring fra Hyre tror jeg også vil hjelpe meg å få enda flere spennende prosjekter videre, forteller Sindre.

Veien videre (pun intended)


Sindre jobber fortsatt hos Hyre, hvor teamet nå vokser både med faste ansatte og mer fleksible ressurser. Nils Petter tror at de fremover vil måtte bruke flere type ressurser for å levere det produktet de ønsker.


- Det er vanskelig og tidkrevende å finne dyktige mennesker vi ønsker å ha med på teamet. Da kan vi trekke på kandidater fra Flexify, som i tillegg gir oss økt fleksibilitet fra måned til måned. Fremover ser jeg for meg et kjerneteam av faste ansatte, som vi utvider med konsulenter og frilansere etter behov. På den måten kan vi sette sammen solide team til alle de spennende prosjektene vi skal i gang med i Hyre.


--


Har du behov for flere dyktige folk på teamet, men ønsker å beholde fleksibiliteten i selskapet? På Flexify.no kan du se gjennom rundt 700 profiler til dyktige frilansere innen IT-utvikling, design, markedsføring, innholdsproduksjon og mye annet. Kontakt dem direkte og jobb trygt gjennom vår plattform med forsikring, digitale kontrakter og vurdering av begge parter etter hvert prosjekt.

Relaterte poster